BOUWTEKENING KONIJNENHOK PDF

Je beslist om het zelf te doen Je kan dus beter zelf een konijnenhok maken. Zelf een konijnenhok maken mag geen probleem zijn als je een beetje handig bent. Konijnenhok voor binnen maken #bouwtekening # doehetzelf #konijnen” is published by Bouwtekeningen Roger. Konijnenhok #isoleren #bouwtekening #doehetzelf” is published by Bouwtekeningen Roger.

Author: Shaktigar Mezigis
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 3 June 2010
Pages: 325
PDF File Size: 4.41 Mb
ePub File Size: 10.20 Mb
ISBN: 235-6-96242-394-6
Downloads: 29531
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taulkree

Als je van plan knijnenhok om een nieuw konijnenhok te kopen of te bouwen sporen we je aan om verder te denken dan een doorsnee hokje die bouwtekenlng ziet in de normale dierenzaak. Konijnen hebben variatie van ruimte nodig om in te rennen en te spelen. In dit artikel hebben we een paar ideeen en aanwijzingen verzameld die jou zullen helpen om een gezond konijnenhok voor jouw konijntje te ontwerpen en zelf te bouwen.

Op het eerste zicht is het bouwen van een konijnenok een eenvoudige klus als je een beetje om kunt met het bewerken van hout.

  DIN 14092-1 PDF

Om deze redenen gaat dit artikel niet over het technische proces van het maken van een konijnenhok. In plaats daarvan wilde ik vandaag gaan kijken naar de grote van een konijnenhok en welke funcites je moet voorzien in jou konijnenhok wanneer je je eigen hok gaat bouwen, of als je eentje in een winkel gaat kopen.

konijnenhok met rennen | Animals | Pinterest | Rabbit, Animals and Bunny

Een feit is dat teveel mensen hokjes voor hun konijntjes aanschaffen die eenvoudigweg te klein zijn. Konijnen hebben ruimte nodig om in rond te huppelen, rechtop hun achterpootjes te staan en af en toe even rond te dollen.

Ze kunnen dat eenvoudigweg niet doen in de meeste konijnenhokken die ze verkopen in de meeste winkels. Daarom is het meestal beter om zelf een konijnenhok te bouwen. Zo kan je rekening houden met de juiste grote voor dit hok en je kan het helemaal naar jou zin maken.

De belangrijkste dingen waar je op moet concentreren is ten eerste om een veilig onderkomen te hebben voor je konijn. Een ruimte dat droog en warm is waar het konijn kan uitrusten en slapen.

  AECTP 200 PDF

Bouwtekening konijnenhok

Zorg ervoor dat beide ruimtes veilig zijn zodat je konijn binnen kan houden en roofdieren buiten. Een andere optie die je misschien zou kunnen overwegen is een indoor ren.

Dit is echt een goeie manier om meer interactie met je konijn te bouwtekeniing, vooral gedurende de donkere, koude wintermaanden wanneer vele konijntjes alleen worden gelaten en opgesloten in hun slaapruimtes gedurende het grootste deel van de dag. Ik hoop dat het jou tot nadenken heeft gezet tijdens het ontwerpen van jouw konijnenhok. Hier enkele voorbeelden van Konijnenhokken.

Email will not be published required. By buwtekening on 14 January in. Leave a Reply Click here to cancel reply.

Name required Email will not be published required Website Comment.

Privacy Policy Privacy Policy. Please check your inbox to confirm your subscription.