BLAUPUNKT BRIGHTON MP34 MANUAL PDF

View and Download BLAUPUNKT MILANO MP34 operating instructions manual Also for: Valencia mp34, Santa cruz mp34, Brighton mp34, Dresden mp Download BLAUPUNKT BRIGHTON MP34 service manual & repair info for electronics experts. Blaupunkt Brighton MP34 manuals and user guides for free. Read online or download in PDF without registration.

Author: Feshicage Gokora
Country: Burkina Faso
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 15 June 2014
Pages: 262
PDF File Size: 5.27 Mb
ePub File Size: 20.36 Mb
ISBN: 799-9-34776-320-2
Downloads: 73025
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doshicage

Cd-wisselaars changers De volgende Blaupunkt-cd-wisselaars kunnen worden aangesloten: You can obtain this cable Blaupunkt no.: Druk kort op toets 5 MIX:.

De weergave wordt voortgezet. Instead, contact your nearest service center!

Blaupunkt Brighton MP34 Manuals

De constructie van het bedieningspaneel maakt een eenvoudige bediening mogelijk. De beschikbare weergave-opties zijn: Gebruik hiervoor de scan- of de Travelstore-functie. Titels in willekeurige volgorde weergeven MIX Om de titels van de actuele directory in willekeurige volgorde te laten weergeven: Druk kort op de MENU-toets 9.

Hiervoor moet de mobiele telefoon op de autoradio zijn aangesloten zoals beschreven in de inbouwhandleiding. Houd een van de -toetsen 8 ingedrukt totdat de snelle zoekdoorloop achterwaarts resp.

  ALBIZIA LEBBECK REVIEW PDF

Blaupunkt Brighton MP34 Manuals

Blaupunkt cannot guarantee the proper functioning of copy-protected CDs! De eerstvolgende, toevallig gekozen titel wordt weergegeven. U kunt de garantiebepalingen oproepen op www. Het apparaat wordt na een vooraf ingestelde tijd blaupjnkt. If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair! Om het apparaat uit te schakelen houdt u toets 2 langer dan twee seconden ingedrukt.

U kunt verschillende waarden voor de gevoeligheid instellen voor FM en MW resp.

Na het verkeersbericht wordt het eerder beluisterde programma weer ingeschakeld. All the current settings are saved.

Blaupunkt BRIGHTON MP27 Operating Instructions Manual

Cd-tekst in- en uitschakelen Cd’s een naam geven Om uw cd’s beter te kunnen herkennen biedt uw autoradio de mogelijkheid om dertig cd’s een individuele naam te geven. Om het apparaat in te schakelen drukt u op toets 2. Druk op toets 1. Probeer niet om andere bestanden dan MP3-bestanden te voorzien van de extensie. Page of 32 Go. Lees voor het instellen van de duur van het fragment het gedeelte “Duur van het fragment instellen” in het hoofdstuk “Radioweergave”.

  ARGONAUTS WESTERN PACIFIC BRONISLAW MALINOWSKI PDF

Stel de tijd in met de -toetsen 8. Druk op toets Pre-amp out Vier kanalen: Houd blaupuhkt 4 RPT-toets: Houd toets 4 RPT: Sluit het bedieningspaneel met lichte druk, totdat het merkbaar brigbton. Ter beveiliging van de autoaccu wordt het apparaat bij uitgeschakeld contact automatisch na een uur uitgeschakeld. Titels kiezen Druk op een van de toetsen van het pijltoetsenblok 8 om de volgende resp.

Voor het aansluiten van een externe audiobron hebt u een adapterkabel nodig Blaupunkt-nr. blaupknkt

Op elk geheugenniveau kunnen zes zenders worden geprogrammeerd. Gebruik geen mix-mode-cd’s met audiotitels en MP3-titels. Druk opnieuw op toets 5 MIX:. Druk op toets of 8. Normal playback is then resumed. Op het display wordt “MENU” weergegeven.

Snelle zoekdoorloop Voor een snelle zoekdoorloop achterwaarts resp.

Valencia mp34Santa cruz mp34Brighton mp34Dresden mp Comments to this Manuals Your Name.